Informatii

STICLA SHOWERGUARD (anticalcar), solutia permanenta

STICLA  SHOWERGUARD (anticalcar), solutia permanenta

Sticla expusa apei dure, caldurii, umiditatii, chiar si agentilor de curatare, se pateaza, se decoloreaza si se corodeaza in timp. In mod ironic, produsele folosite pentru curatarea sticlei pot aduce la obtinerea efectului contrar, indiferent de cat de mult frecati. Dar cu sticla SWOWERGUARD, puteti avea o cabina de dus, un panou vertical de protectie la dus sau o balustrada de sticla expusa la exterior care isi pastreaza frumusetea originala mult timp dupa ce au fost montate.

Citește mai departe...

MODALITĂŢI DE ÎNTREŢINERE A STICLEI

MODALITĂŢI DE ÎNTREŢINERE A STICLEI

Curăţaţi sticla, cu o lavetă de calitate bună, preferabil specială pentru geamuri. Se pulverizează pe sticlă uşor o soluţie de curăţat geamuri şi apoi se şterge (ex. prosop de hârtie, laveta specială). Insistaţi mai mult în zonele cu pete. Folosiţi o mişcare circulară pe sticla până urmele de umeazeala dispar. Acest lucru previne apariţia liniilor de apă sau al petelor de apă. 

Citește mai departe...

Compartimentari spatii de birouri cu pereti de sticla. Ce sunt peretii de sticla securizata?

Compartimentari spatii de birouri cu pereti de sticla. Ce sunt peretii de sticla securizata?

Pentru a realiza compartimentari de spatii de birouri cu pereti de sticla securizata ai nevoie, desigur, de materie prima de clasa intai, adica de sticla securizata. Dar, ce este aceasta? Este vorba despre o sticla speciala tratata termic, foarte rezistenta la actiunile mecanice din exterior, estetica, in acelasi timp, dar care permite si patrunderea luminii naturale in incaperi.

Citește mai departe...

Compartimentari birouri cu pereti de sticla

Compartimentari birouri cu pereti de sticla

Birourile intunecoase si complet izolate de restul spatiilor sunt de domeniul trecutului. Astazi, in mare voga sunt birourile care adopta un stil futurist, simplu dar foarte elegant. Cum transformi sediul companiei intr-o zona ultra-moderna? Simplu: prin compartimentari birouri cu pereti de sticla. Astfel, nu numai ca punctezi la capitolul amenajari inspirate ci te bucuri si de un numar mare de avantaje, printre care folosirea completa a luminii naturale. Mai mult, adoptand o amenajare transparenta, poti supraveghea/monitoriza activitatea angajatilor tai! Simplu, modern si eficient!

Citește mai departe...

Peretii din sticla-Solutii moderne de amenajare

PEREŢII DE STICLĂ SECURIZATĂ

Ai nevoie de o schimbare in caminul tau?

Vrei sa-ti personalizezi locuinta si totodata sa pui in valoare incaperile prin intermediul unor elemente in mare voga? Chiar daca nu esti la curent cu tendintele in acest sezon, iti spunem noi ca specialistii au ales sticla securizata ca accesoriu obligatoriu acolo unde se doreste stil si bun gust. Folosirea sticlei in locul materialelor clasice de constructie poate schimba total intregul ambient si poate aduce un impact vizual deosebit. Dincolo de beneficiile estetice, sticla este un material ce ofera avantaje greu de ignorat. In primul rand, este un material ce ofera o buna protectie impotriva excesului de caldura si frig, datorita conductivitatii termice reduse. De asemenea, in cazul utilizarii sticlei ca element de constructie, zgomotul si pericolul incendiului sunt reduse cu mult. Chiar daca multi sunt cei care asociaza sticla cu un material delicat si deosebit de fragil, prelucrarea sticlei a evoluat cu mult datorita tehnologiilor in domeniu, aceasta fiind astazi extrem de rezistenta la socuri sau zgarieturi.

Citește mai departe...

Domenii unde se poate folosi sticla securizata

sticla securizata informatii

Sticla securizata este folosita la pereti de sticla, geamuri laminate sau pentru aplicatii ce necesita urmatoarele caracteristici:

- O mai buna rezistenta la socurile mecanice

- O mai buna rezistenta la stresul termic, cum este si cazul sticlei supusa razelor solare sau a celei amplasata in apropierea unei surse de caldura;

- O mai buna protectie impotriva riscului de spargere, reducand considerabil riscul de ranire accidentala.

Citește mai departe...

Cum se obtine sticla securizata?

usi-de-sticla-securizata-inf

CUM SE PRODUCE STICLA SECURIZATA?

Sticla securizata sau sticla calita este produsa prin incalzirea sticlei la o temperatura de aproximativ 650® Celsius, punct in care aceasta incepe sa se inmoaie urmata apoi de o racire rapida, creand astfel o compresie puternica. Procesul de incalzire urmat de cel de racire este efectuat electronic iar parametri dupa care se realizeaza acest process influenteaza fundamental calitatea sticlei securizate, doar respectand acesti parametric se obtine o sticla securizata inofensiva.

Citește mai departe...

Imperial Glass, furnizorul de stil

Imperial Glass, iti pune la dispozitie o gama diversificata de usi sticla securizata, care impresioneaza prin design si rezistenta mecanica sporita. Cu alte cuvinte, Imperial Glass este solutia perfecta pentru ca tu sa te bucuri de eleganta, rafinament si stil. Tipurile de usi din sticla securizata pe care le comercializam sunt: usi din sticla batante, glisante sau culisante si usi din sticla tip armonica, precum si pereti mobili, toate la preturi excelente. Mai mult, usile batante pot fi montate cu amortizor in pardoseala, pe toc de aluminiu, ori din lemn, sau cu balamale laterale. Un argument in plus ce vine sa confirme calitatea produselor oferite de Imperial Glass, este acela ca, usile sunt furnizate de la importanti producatori in domeniu, precum Dorma si multi altii.

Citește mai departe...

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă