MODALITĂŢI DE ÎNTREŢINERE A STICLEI

Curăţaţi sticla, cu o lavetă de calitate bună, preferabil specială pentru geamuri. Se pulverizează pe sticlă uşor o soluţie de curăţat geamuri şi apoi se şterge (ex. prosop de hârtie, laveta specială). Insistaţi mai mult în zonele cu pete. Folosiţi o mişcare circulară pe sticla până urmele de umeazeala dispar. Acest lucru previne apariţia liniilor de apă sau al petelor de apă. 

Pentru curăţare se vor utiliza numai materiale moi ca: bureţi curaţi, piele, raclete de gumă siliconica, etc. şi soluţii neutrale. Dacă sunt pete de grăsime sau resturi de materiale izolante se pot folosi pentru îndepărtarea lor soluţii diluate obişnuite .

Nu folosiţi nimic abraziv. Nu se vor utiliza amestecuri alcaline, acizi sau substanţe cu conţinut de fluor. Se va preveni atingerea sticlei cu partea metalică a uneltelor de curăţare. Nu se va utiliza nici un sistem de “şlefuit” dacă se doreşte eliminarea unor “defecte” apărute pe suprafaţa sticlei. Nu folosiţi lame sau obiecte ascuţite pentru a curăţa sticla deoarece se pot produce zgârieturi permanente.

Exemple de solutii pt curatirea sticlei:Windex, Lime a way, Tilex.

Variante eco si la indemana ar fi: o masura apa plus o masura otet ( amestecate se obtine o solutie perfecta pentru spalarea sticlei), zeama de lamaie.

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă