Compania Imperial Glass cu sediul in Oradea are ca principal domeniu de activitate comercializarea produselor din sticla securizata. Printre acestea putem enumera: cabine de dus sticla, paravane din sticla, usi din sticla, pereti de sticla, pardoseli din sticla, scari din sticla, balustrade din sticla, copertine din sticla, mobilier din sticla si multe altele. Inafara de produsele din sticla securizata, Imperial Glass mai pune la dispozitia clientilor si: oglinzi si placari de oglinzi, sticla colorata Guardian, sticla antiglont, sticla ceramica pentru seminee si sticla securizata pentru diverse tipuri de prindere.

De asemenea, firma ofera si o serie de servicii cum ar fi: securizarea sticlei, laminarea sticlei, slefuirea, sablarea sticlei si prelucrarea CNC. Procesele de productie sunt controlate in fiecare etapa, astfel ca finisarile si prelucrarile sticlei sunt realizate la standarde inalte de calitate, cu rezultate excelente. Aceste transformari sunt efectuate pe o linie de productie moderna, dotata cu ultimele tehnologii.

Societatea dispune de un personal cu o vasta experienta in domeniu, astfel veti putea fi siguri ca veti beneficia de servicii profesioniste. In portofoliul firmei sunt cuprinse numeroase lucrari de executie, produsele din sticla securizata si cele din PVC si aluminiu fiind realizate pe gustul clientilor, la dimensiunile cerute de acestia.PVC-ul este un material rezistent la o gama larga de solicitari si se potriveste perfect in locuintele si spatiile moderne. Fiind foarte usor de intretinut si curatat, tamplaria din PVC are destinatii diverse, cea mai cunoscuta fiind geamul termopan, realizat din rame din PVC si geam termoizolant. Impreuna, aceste doua elemente creaza sistemul perfect de izolare termica pentru ferestre.

Daca doriti sa combinati tamplaria din PVC cu elemente din sticla securizata sau geam termoizolant, gasiti la noi toate elementele de care aveti nevoie. Pentru comenzi sau mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!

Showroom-ul Imperial Glass se afla in Oradea si in Alba Iulia. Cereti oferta prin formularul disponibil pe site sau la numerele de telefon afisate!

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă