HOTEL ASTORIA

In centrul orasului Oradea se afla Grand Hotel Astoria ****, un hotel restaurat in anul 2013, combinand clasicul cu modernul. Toate baile din cadrul hotelului au fost echipate cu cabine de dus sau paravane executate de firma noastra. Atat paravanele cat si cabinele de dus sunt din sticla securizata de 8mm transparenta, pe care s-a sablat sigla hotelului.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdfef80d93c0

Balustrada de sticla casa duplex

La acesta casa, proprietarii au ales ca sistem de protectie pentru terasa, balustrada de sticla cu prindere in stalpisori. Eleganta stalpilor din inox impreuna cu sticla securizata ofera casei rafinament. Sticla este de 10 mm securizata transparenta. Recomandarea noatra este sticla de 12 mm laminata si securizata, care are o rezistenta mai mare si un risc de accidentare mult mai mic. Daca se doreste, se poate pune si o mana curenta din lemn, inox sau aluminiu.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdd2813285c7


DONATIRO SRL

SC Donatiro SRL este una din cele mai mari firme de transport din Romania. Nici pentru amenajarea sediului lor nu au ales sa fie mai prejos, astfel le-am oferit eleganta, siguranta si calitate superioara cu balustrada de sticla cu prindere in puncte. Fixarea sticlei s-a facut cu ajutorul unor piese rotunde din inox. Sticla folosita este sticla securizata si laminata 6.2.6, cu grosime de 12 mm, transparenta, care creste rezistenta balustradei si totodata scade riscul de accidentare. Clientul a optat ca balustrada sa fie fara mana curenta.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdca31715c14

LECHPOL, balustrade de sticla si pereti de sticla securizata

Lechpol Electronic este unul din liderii marcanti pe piata de productie si distributie IT&CE. In cadrul acestei companii, firma noastra a realizat balustrade de sticla si pereti de sticla securizata. Ambele balustrade contin sticla securizata si laminata de 16 mm dark grey. Desi o balustrada are prindere in profil de aluminiu iar cealalta este cu prindere in puncte, ambele confera eleganta prin simplitate. Mana curenta poate sa fie din aluminiu sau din inox, oferind balustradei o mai buna stabiliate. La peretii de sticla am folosit sticla de 10 mm securizata transparenta pentru a pastra lumina naturala. Usa cu amortizor de pardosea are o rezistenta crescuta la trafic intens. Feroneria folosita este marca Dorma, feronerie de o calitate superioara. Profilele de prindere a peretilor sunt din aluminiu.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIddb58b3758c

PENSIUNE, compartimentare cu sticla de 10 mm securizata transparenta sablata

Pentru acest client am executat o compartimentare cu sticla de 10 mm securizata transparenta sablata cu o dunga pentru a oferi intimitatea necesara. Peretii ficsi din sticla au fost fixati in profile de aluminiu, iar usa cu amortizor de pardosea asigura rezistenta in timp chiar si la trafic intens. Tot in cadrul acestei lucrari am executat un paravan de dus cu sticla 8 mm securizata transparenta. Se poate alege si alt tip de sticla : sticla anticalcar, sablata, vopsita, printata cu model, sticla fumurie.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIde3074ffac2

COMPARTIMENTARE BIROURI FIRMA

Peretii din sticla securizata sunt folositi tot mai mult pentru compartimentarea birourilor, sau a spatiilor comerciale datorita izolarii termice si fonice, care totodata pastreaza lumina naturala. Sticla folosita pentru peretii din sticla este de 10 mm securizata. Feroneria folosita este marca Dorma, feronerie de o calitate superioara. La acest client am avut ca elemente de legatura dintre sticle PT 40, care fixeaza usa cu amortizor de pardosea de luminator, inchidere in pardosea US10. Usile cu amortizor de pardosea sunt foarte rezistenta la trafic intens datorita balamalelor PT10 si PT 20, dar si al amortizorului de pardosea. Manerul este tip H . Toata feroneria este din inox. Peretii ficsi sunt montati in profile de aluminiu.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIda6f7e9ba3c

RESTAURANT RIVO, balustrada de sticla

Restaurantul RIVO este amplasat pe malul Crisului, avand terasa cu deschidere spre rau. Pentru designul sau s-a imbinat clasicul cu modernul, astfel noi am realizat balustrada de sticla. Sticla folosita este securizata si laminata, avand grosimea de 16 mm. Prinderea s-a facut in profil din aluminiu ,fixat orizontal, pentru a nu limita peisajul spre rau. Inaltimea balustradei de sticla este de 1100 mm, iar mana curenta din lemn, folosita nu doar ca element decorativ, asigura o buna stabilitate a sticlei.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId6047fead2a

CASĂ REZIDENȚIALĂ

Balustrada de sticla este un element important la o casa. Ea are atat rol de protectie cat si de design. In cadrul acestei lucrari am executat doua tipuri de balustrade, una pentru interior iar alta pentru exterior. Balustrada exterioara de sticla s-a fixat intr-un profil de aluminiu orizontal care confera liniaritate si eleganta balustradei. S-a folosit sticla securizata laminata de 16 mm transparenta, pentru a permite vederea spre curtea interioara si oferind siguranta necesara. Ulterior se poate adauga o mana curenta.

Pentru interior clientul a ales balustrada cu prindere in puncte, cu piese rotunde din inox care scot in evidenta simplitatea sticlei. Sticla este de 12 mm securizata laminata, iar pentru a permite accesul luminii s-a folosit sticla transparenta.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIda3fffb3cc9

FLORARIA ASTROMELIA

Floraria Astromelia a ales compartimentarea cu pereti din sticla transparenta pentru a atrage privirile clientilor. Sticla de 10 mm securizata folosita scade riscul spargerii sticlei, are rezistenta mare la zgarieturi, si se intretine usor. Transparenta peretilor ii permite proprietarului sa isi puna in valoare marfa. Profilele de fixare sunt din aluminiu. Se poate folosi sticla securizata laminata de diferite grosimi si mai multe tipuri de sticla : sablata, printata, fumurie.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId0bd83722ff

CASA REZIDENTIALA

La aceasta casa rezidentiala am adus mai multe elemente moderne : usi culisante din sticla securizata, balustrada de sticla securizata si o cabina de dus cu sticla securizata anticalcar.

Pentru usile culisante am folosit sticla de 10 mm securizata transparenta, pentru a permite luminii naturale sa ajunga in toate incaperile, dar totodata mirosul de mancare sa ramana in bucatarie. Datorita sistemul de culisare care se afla in partea de sus a sticlei, pe langa eleganta pe care o confera, ne asigura si o manevrare usoara.

Cabina de dus este facuta la comanda si este la 135 de grade. Clientul a optat pentru sticla de 8 mm securizata anticalcar, care este mult mai usor de intretinut decat sticla normala, si isi pastreaza luciul pentru mai mult timp. Feroneria folosita este marca Dorma, feronerie de inalta calitate.

Balustrada de sticla imbina utilul cu placutul. Prin transparenta sa, balustrada de sticla are un design atractiv, iar prin sistemul de prindere, care este unul minimal, dar cu o rezistenta crescuta, ofera simplitate si eleganta casei.

Piesele care sustin sticla sunt din inox. Sticla folosita in acest caz este de 10 mm securizata transparenta. Mana curenta din lemn confera o mai buna stabilitate, dar fiind totodata si un element de decor.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdcaec05efc0

CASA REZIDENTIALA

Peretii de sticla si usile culisante sunt folosite tot mai des la casele rezidentiale pentru a separa doua incaperi. Datorita usilor culisante care ocupa un spatiu foarte mic, sunt foarte practice in orice incapere. Sticla de 10 mm securizata transparenta permite mentinerea unui spatiu deschis, dar totodata izoleaza fonic si termic. Fiind sticla securizata, are o rezistenta mult mai mare la socuri si lovituri fata de o sticla nesecurizata, astfel nu trebuie sa ne facem griji in ceea ce priveste siguranta noastra. Feroneria marca Dorma si profilele de aluminiu asigura stabilitatea peretilor si a usilor culisante din sticla.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId478cb04962

CASA REZIDENTIALA

Pentru acest client am realizat o balustrada cu sticla de 10 mm securizata transparenta, prinderea facandu-se pe lateralul scarii cu piese rotunde din inox. Acest tip de prindere creeaza un efect de continuitate cu restul casei. Se poate alege, in loc de sticla de 10 mm securizata, sticla securizata si laminata de 12 mm sau de 16 mm. Aici s-a folosit mana curenta din lemn, dar se poate opta si pentru inox sau aluminiu. Mana curenta este un element important atat ca design cat si ca siguranta si stabilitate.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdbc868cb6ad

CASA REZIDENTIALA

PARAVAN DE STICLA ANTICALCAR . Pentru acest paravan s-a folosit sticla de 8 mm securizata transparenta anticalcar,care protejeaza sticla impotriva depunerii calcarului din apa. Prinderea s-a facut in profile de aluminiu pe trei laturi nefiind nevoie de o bara de rigidizare.

BALUSTRADA INTERIOARA DE STICLA. Pentru balustrada, acest client a optat pentru doua tipuri de prindere a sticlei securizate de 10 mm transparenta. Pe partea de urcare, prinderea s-a facut pe lateralul scarii, in puncte, iar pe drept am folosit stalpisori de inox ca element de fixare a sticlei. Ambele sisteme pun in valoare sticla ca element modern in designul unei case.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId80b0cf8ec6

CASA REZIDENTIALA

BALUSTRADA EXTERIOARA DE STICLA . Pentru a oferi stabilitate si siguranta s-a folosit sticla securizata si laminata transparenta de 16mm. In partea de jos sticla s-a fixat cu un profil de aluminiu.La aceasta lucrare nu s-a folosit mana curenta, dar daca se doreste se poate pune ulterior.

BALUSTRADA INTEROARA DE STICLA este realizata din sticla de 10 mm securizata Matelux (mata) ,prinderea s-a facut in perete cu ajutorul a sase cleme. Aceasta modalitate de prindere continua simplitatea,eleganta si bunul gust al casei.

PARAVANUL DE STICLA este must have-ul tuturor,sticla securizata ANTICALCAR transparenta folosita asigura stralucirea continua a baii, profilele de aluminiu fiind ascunse creeaza o linie continua cu gresia si faianta.

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId7cc17e64b9

CABINE DE DUŞ

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdbafa25a5e1

UŞI DE STICLĂ

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId0839ad651d

PERETI DE STICLA

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId56cf42fc56

PLACARI CU STICLA SI OGLINZI

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId8dd14e593c

PARAVANE PENTRU VANĂ ŞI CABINE DE DUŞ

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId58f37e6eaa

BALUSTRĂZI ŞI SCĂRI DIN STICLĂ

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId58fd120cb1

MOBILIER STICLA

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdbbf0fa3b62

PEREȚI DE STICLA

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIde279c3576a

PARAVAN PENTRU VANA STICLA SECURIZATA 8MM

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProIdecd3ff1d55

PARDOSEA DE STICLA SECURIZATA

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId0b3787aef3

ALTE LUCRARI STICLA

View the embedded image gallery online at:
https://www.imperialglass.ro/portofoliu#sigProId78a64c7ea3

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă