STICLA  SHOWERGUARD (anticalcar), solutia permanenta

Sticla expusa apei dure, caldurii, umiditatii, chiar si agentilor de curatare, se pateaza, se decoloreaza si se corodeaza in timp. In mod ironic, produsele folosite pentru curatarea sticlei pot aduce la obtinerea efectului contrar, indiferent de cat de mult frecati. Dar cu sticla SWOWERGUARD, puteti avea o cabina de dus, un panou vertical de protectie la dus sau o balustrada de sticla expusa la exterior care isi pastreaza frumusetea originala mult timp dupa ce au fost montate.

Sticla de dus SHOWERGUARD (anticalcar) este o sticla cu totul diferita. Suprafata sa este protejata in timpul fabricarii datorita unui fascicul de ioni apoi este protejata cu o folie speciala de protectie care se indeparteaza doar dupa ce sticla a fost taiata si prelucrata la dimensiunea dorita. Aceasta tehnologie brevetata etanseaza permanent suprafata sticlei, oprind procesul de coroziune inainte de inceperea acestuia. Ceea ce inseamna ca sticla SHOWERGUARD (anticalcar) va fi la fel de impresionanta ani la rand, ca in ziua in care ati cumparat-o, cu eforturi minime de curatare.

Apa dura, produsele de curatat, chiar si unele produse de intretinere a parului pe care le folositi zi de zi, au un impact negativ asupra sticlei standard. Expunerea constanta la acestea provoaca o reactie chimica, ce „ arde” suprafata sticlei. Cand se intampla acest lucru, se acumuleaza mizerie, reziduri si calcar si devine aproape imposibil sa mentineti sticla curata.

Suprafata sticlei SHOWERGUARD (anticalcar) este protejata contra actiunii distructive a produselor chimice si impuritatilor. Ceea ce inseamna ca suprafata sticlei dumneavoastra ramane neteda si usor de curatat. Spre deosebire de tratamentele care se pulverizeaza sau se aplica direct si care, in final dupa o scurta perioada nu isi mai fac efectul, invelisul sticlei SHOWERGUARD este permanent, astfel incat aceasta ramane curata si stralucitoare, an dupa an.

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă