Reda ideea de spatiu locuintei tale si lumineaza-o intr-un mod inteligent amplasand oglinzi in locurile potrivite. Asezate fata in fata cu ferestrele, acestea reflecta lumina naturala, ce se rasfrange apoi in toata incaperea.

Oglinzile sunt mai mult decat simple obiecte in care ne privim sau ne aranjam, ci pot fi adevarate elemente de decor. Prelucrarea sticlei ne ofera posibilitatea de a alege forma si dimensiunea preferata, astfel incat viitoarea oglinda sa se incadreze perfect in locul vizat. Fie ca este vorba de locuinte personale, hoteluri, restaurante, sau chiar si sali de fitness, oglinzile sunt pretutindeni, uneori fiind utilizate cu scopul de a acoperi un perete gol si inestetic.

Imperial Glass, companie specializata in operatiunile de prelucrare a sticlei si comertul cu obiecte din acest tip de material, va sta la dispozitie pentru executia de oglinzi, indiferent de forma sau dimensiunile dorite. Vasta experienta, pasiunea pentru acest domeniu si personalul calificat recomanda Imperial Glass ca fiind cea mai inspirata alegere in acest sens.

OGLINZI ORADEA
Imperial Glass executa si comercializeaza oglinzi in Oradea si placari cu oglinzi de orice dimensiune si forma. Acestea pot fi vandute si in Alba Iulia. Dotarile tehnice moderne ofera numeroase posibilitati de executie si o calitate superioara oglinzilor montate in bai si alte spatii.

Oglinzile au un rol foarte important in spatiile interioare, nu doar pentru ca ne permit sa ne vedem in ele, ci si pentru ca formeaza impresia unui spatiu larg si luminos. Montate in unghiurile si portiunile potrivite, ele pot lumina si locurile din incapere mai slab luminate, prin fenomenul de reflexie.

Clientii nostri comanda in general oglinzi in Oradea cu forma plana, care redau o imagine reala a obiectelor reflectate. Ele pot fi slefuite sau fazetate pe contur, ori sablate cu diferite modele, pentru personalizare si obtinerea unui design special. Pentru un efect special, oglinzile se pot monta si pe tavan

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă