Oricine isi doreste un camin confortabil si totodata, aspectuos. Chiar daca multi sunt cei care investesc mult pentru a obtine efectul dorit, exista insa alternative mult mai eficiente si mai putin costisitoare pentru ca rezultatul sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. Plecand de la ideea ca detaliile sunt cele care fac diferenta, este de inteles de ce usile din sticla securizata se bucura de o asemenea popularitate.

Atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu, majoritatea dintre noi ne axam doar asupra elementelor clasice, fie ca este vorba de mobilier ori decoratiuni, in timp ce detaliile cu adevarat importante sunt neglijate. Astfel, usile, elemente centrale, ce asigura un impact vizual mare, sunt responsabile pentru armonia unei incaperi. Alese cu atentie, acestea pot crea un efect spectaculos si pot atrage atentia tuturor celor care vor trece pragul casei tale.

Cu alte cuvinte, daca iti doresti un camin modern, opteaza pentru usile din sticla securizata. Dincolo de aspectul sau, o astfel de usa ofera transparenta si luminozitatea de care ai nevoie. Mai mult decat atat, chiar daca sticla, la o prima vedere, este un material fragil, o usa confectionata din sticla securizata se remarca, in primul rand, prin rezistenta excelenta. Un alt avantaj este acela ca, usile din sticla securizata se adapteaza oricarui stil de decor, fie ca este vorba de stil clasic, contemporan sau minimalist.


Usile din sticla securizata sunt ideale nu numai pentru camine, ci si pentru birouri, saloane de infrumusetare, centre comerciale, banci, sali de conferinta, etc. Pentru spatiile deschise, o alternativa eleganta la folosirea peretilor de rigips, o reprezinta compartimentarea cu pereti de sticla, intrucat acestia confera transparenta, comunicare, lasand totodata, lumina sa treaca in spatiile largi.

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă