Compartimentari spatii de birouri cu pereti de sticla. Ce sunt peretii de sticla securizata?

Pentru a realiza compartimentari de spatii de birouri cu pereti de sticla securizata ai nevoie, desigur, de materie prima de clasa intai, adica de sticla securizata. Dar, ce este aceasta? Este vorba despre o sticla speciala tratata termic, foarte rezistenta la actiunile mecanice din exterior, estetica, in acelasi timp, dar care permite si patrunderea luminii naturale in incaperi.

Sticla securizata izoleaza fonic, dar si termic. De asemenea, acest gen de sticla se sparge si foarte greu, iar daca acest lucru totusi s-a intamplat, pericolul de a te taia este mult mai mic decat in cazul sticlei normale.

Sticla securizata nu se zgarie decat foare greu si se intretine si usor, pastrandu-si aspectul "fresh" in permanenta.

Pentru compartimentari spatii de birouri cu pereti de sticla securizata, Imperial Glass este echipa potrivita pentru tine. Ca si experti nu numai ca dispunem de produse de exceptie, calitative si la preturi excelente, insa suntem si dotati cu echipamente de lucru corespunzatoare, astfel incat lucrarea de compartimentare sa fie efectuata la standarde ridicate de calitate. In plus, Imperial Glass dispune si de experienta vasta in domeniu, nenumaratele lucrari pe care le-a efectuat recomandandu-ne ca fiind un partener de incredere ce te va ajuta sa-ti realizezi sediul de birouri mult visat si nu numai!

Compartimentari sau partitionari iti ofera posibilitatea de a-ti transforma spatiul deschis al sediului tau de birouri intr-un spatiu elegant, amenajat cu mult bun gust. Cum poti realiza si tu acest lucru? Apeland la serviciul de compartimentare a spatiilor de birouri cu ajutorul peretilor de sticla securizata.

Aceasta este o idee mai mult decat binevenita nu numai datorita aspectului deosebit pe care-l creeaza, bunul gust cu care te inconjori si luminozitatii, dar si din punct de vedere al costurilor. Cum asa? Acest gen de compartimentare cu pereti de sticla securizata te ajuta sa economisesti la factura de incalzire, dar si la cea de energie electrica, birourile astfel realizate fiind luminate natural, intreaga zi.

Spatiul amplu creat cu ajutorul peretilor de sticla securizata, pereti care pot fi mobili sau ficsi, dupa necesitati, va da prestanta intregii tale afaceri, asa incat aceasta investitie merita cu varf si indesat.

Imperial Glass iti recomanda sa utilizezi sticla securizata transparenta, deoarece in acest caz vizibilitatea este maxima. Insa poti opta si pentru sticla securizata cu diverse inscriptionari printate ceramic, precum logo-ul companiei, motto-ul sau datele de contact. Insa daca ai nevoie de ceva mai multa intimitate, ca de exemplu pentru salile de sedinta, opteaza pentru compartimentari realizate cu pereti de sticla cu model. In acest mod, sedinta se va tine intr-un cadru intim.

Fie ca doresti serviciul de compartimentare pentru realizarea de spatii de birouri ale firmelor sau ale halelor de productie moderne, pentru banci, hoteluri, restaurante sau locuinte moderne, Imperial Glass iti sta mereu la dispozitie cu servicii de calitate superioara si cu produse dintre cele mai bune, rezistente si estetice.

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă