Compartimentari birouri cu pereti de sticla

Birourile intunecoase si complet izolate de restul spatiilor sunt de domeniul trecutului. Astazi, in mare voga sunt birourile care adopta un stil futurist, simplu dar foarte elegant. Cum transformi sediul companiei intr-o zona ultra-moderna? Simplu: prin compartimentari birouri cu pereti de sticla. Astfel, nu numai ca punctezi la capitolul amenajari inspirate ci te bucuri si de un numar mare de avantaje, printre care folosirea completa a luminii naturale. Mai mult, adoptand o amenajare transparenta, poti supraveghea/monitoriza activitatea angajatilor tai! Simplu, modern si eficient!

Daca te-ai hotarat sa schimbi radical aspectul sediului de birouri prin compartimentari cu pereti de sticla, apeleaza la o firma gata sa-ti ofere nu numai solutii personalizate ci si tarife adaptate exigentelor tale! Imperial Glass, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea produselor din sticla securizata, executa compartimentari birouri cu pereti de sticla, indiferent de spatiul de care dispui si indiferent de designul pe care il doresti.

Poti opta pentru compartimentari birouri cu pereti de sticla transparenta, cu model sau cu inscriptionari diverse (reclama proprie, sigle, logo-uri, embleme, etc.). Oricare ar fi alegerea iti garantam un rezultat spectaculos! Oferta noastra se adreseaza bancilor, hotelurilor, birourilor, halelor moderne de productie, locuintelor moderne, restaurantelor, etc.

Sticla da nastere unor interioare unice, cu un aer aparte. Fii in pas cu tendintele in materie de amenajari interioare si apeleaza la Imperial Glass pentru compartimentari birouri cu pereti de sticla! Vei fi uimit!

Compartimentari birouri cu pereti de sticla - Functionalitate si aspect estetic desavarsit!

Arhitectii si designerii de interioare au decis: sezonul acesta se poarta sticla securizata! Motivul? Chiar daca la o prima vedere pare un material extrem de fragil, sticla securizata rezista chiar si celor mai puternice lovituri. In plus, in cazul in care aceasta se sparge, ea se fragmenteaza in bucati mici, cu muchii netaioase, eliminand riscul de ranire. Sticla securizata isi pastreaza aspectul ca nou o lunga perioada de timp, fiind rezistenta la zgarieturi si tensiuni termice. Dincolo de toate acestea, sticla securizata este unica prin aspectul estetic pe care il ofera interioarelor. 

Compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturale a incaperilor. Un alt avantaj este cel al termenelor mai mici de executie (fata de compartimentarile cu zidarie, beton sau BCA).

Gratie designului inedit, compartimentarile cu sticla sunt o solutie si pentru amenajarea spatiilor de birouri. Prin compartimentari birouri cu pereti de sticla obtii zone diferite de lucru cu un aspect contemporan si creativ, pastrand senzatia de spatiu si totodata, iluminarea naturala!

Imperial Glass - Solutii personalizate pentru compartimentari birouri cu pereti de sticla

Pentru compartimentari birouri cu pereti de sticla intreaba un specialist in materie de sticla securizata! Imperial Glass iti sta la dispozitie cu o gama completa de solutii in materie de compartimentari birouri cu pereti din sticla, totul pentru ca tu sa te bucuri de un design inedit si de lucrari calitative.

Compartimentarile cu pereti de sticla executate de Imperial Glass se remarca printr-o izolare fonica excelenta, rezistenta sporita (la foc, vibratii si zgarieturi), usurinta in asamblare si aspect elegant!

Compartimentarile se pot persoanaliza in functie de arhitectura spatiului disponibil si in functie de preferintele clientilor. Poti alege intre sticla clara (ideala pentru o vizibilitate maxima), transparenta cu inscriptionari diverse (pentru o promovare de top) sau cu model pentru salile de sedinta (varianta ce ofera un plus de intimitate).

Compartimentari birouri cu pereti de sticla, la preturi avantajoase? Contacteaza echipa noastra pentru a afla mai multe!

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă