Firma Imperial Glass din Oradea executa cabine de dus de diferite dimensiuni si forme: la unghi de 90`, 180`, 135`, paravan fix sau orice alt model, care este optim pentru baia ta. Imperial Glass iti ofera relaxare sub apa. Feroneria este marca Dorma, iar sticla folosita este sticla securizata Guardian, fapt ce conduce la realizarea unei cabine de dus rezistente si calitative.

Feroneria utilizata poate fi cromata sau din inox satinat. In plus, sticla folosita pentru cabinele de dus este securizata, fiind de 8mm sau 10mm, cu transparenta normala, ultraclear sau sticla anticalcar ce protejeaza cabina de dus impotriva depunerii calcarului.

Indiferent de dimensiunile baii tale, Imperial Glass te va ajuta sa gasesti acele piese care pot personaliza acest spatiu, oferindu-i ceva special. Accesoriile de calitate, servicile, montajul si garantia oferite fac diferenta intre cabinele clasice de dus si cele realizate integral din sticla anticalcar, securizata sau personalizata.

Apeland la produsele firmei Imperial Glass din Oradea baia ta va deveni, cu siguranta, un loc in care te vei putea relaxa, scapand de grijile cotidiene.

De asemenea,executam cabine de dus Walk In si usi din sticla securizata pentru dus sau orice alt model de cabine isi doresc clientii nostrii.Sticla se poate  personaliza cu portiuni salblate,care reduc vizibilatea .

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă