STICLA PRINTATA sau Bunul gust in decoratiuni

Printul pe sticla fata de artele traditionale, pictura sau vitralii, are un mare avantaj. Datorita sticlei, culorile capata o noua dimensiune, ele devenind adanci si vii. Un alt aspect este ca fata de printurile traditionale pe carton, sau alte materiale, printul pe sticla ofera un grad de perfectiune atat de mult cautat cand vine vorba de perfectiunea in design. Pentru a ne amenaja casa sau biroul nostru, intr-o maniera cat mai moderna, ce poate fi mai placut si modern decat un print pe sticla de dimensiuni mari sau mici. Putem aduce natura in casele noastre printr-o imagine sugestiva cu un peisaj placut noua sau unul care ne relaxeaza ochii. Datorita sticlei, culorile si detaliile devin pline de viata si vibratie, oferind o calitate a imaginii ce poate fi cu greu egalata de alte metode de print. Deoarece se foloseste cea mai noua tehnologie din domeniu, si anume printul pe sticla cu cerneala ceramica., putem fi siguri ca acesta nu se va pierde in timp, imaginea pastrandu-si detaliile in timp.

Daca pentru caminul nostru putem alege un print pe sticla cu o imagine de vis, relaxanta, pentru birou putem opta la un design dinamic si antrenant ce stimuleaza simtul vizual dar si imaginatia privitorului. Pentru firme, este bine de stiut ca se pot realiza printuri pe sticla de mari suprafete ce pot decora intr-un mod placut si modern o galerie de prezentare, sau o sala de conferinte. Datorita tehnicii de prindere in puncte sau cu diferite sisteme a sticlei, se pot folosi panouri de dimensiuni mari prinse astfel incat imbinarile abia sa fie perceptibile, pentru a realiza un intreg perete acoperit cu o opera de arta.

Un lucru este clar, utilitatea sticle printate este una greu de tagaduit. Progresul tehnologiilor de printare a facut posibila impregnarea pe sticla a fotografiilor cu mare usurinta. Daca la inceput se foloseau doar cateva culori sau pigmenti speciali, ce limitau printul doar la un design din forme, acum putem transpune cu usurinta orice imagine, indiferent de nivelul de detaliu al acesteia.

Printul pe sticla cu cerneala ceramica securizabila este complet diferita ca si rezultata fata de utilizarea autocolantelor printate pe sticla. La acestea pot aparea neplaceri cauzate de proasta montare a autoclantului, pierderea culorilor in timp, dar si multe alte neajunsuri. Printul pe sticla este rezistent la raze UV, la umiditate si foarte greu zgariabil. Printul pe sticla se poate aplica atat pe sticlele care sunt la interior dar si la exterior.

Imperial Glass este un nume greu in domeniul sticlei, inclusiv operatiunea de print pe sticla, oferind calitate ireprosabila, asistenta profesionala in alegerea solutiilor si imaginilor cele mai bune pentru nevoia fiecaruia si pretabile in orice tip de spatiu, fie ca vorbim de amenajarea casei noastre, sau despre biroul sau spatial commercial pe care il detinem.

Arta este modalitatea de exprimare a sentimentelor celui ce isi transpune o viziune, un sentiment printr-o manifestare artistica. Sticla devenea un suport pentru pictura inca de acum cateva secole bune, icoanele fiind primele opere de arta pe sticla.

Acum, in zilele noastre nu mai folosim pensuli si si alte unelte ce erau folosite de catre maiestrii pictori. Printul pe sticla este modalitatea de a transpune arta pe suprafata sticlei.

Datorita proprietatilor sale optice, printul pe sticla ofera o profunzime de ne-egalat de panza sau de carton folosit in pictura. Ca si tehnica, printul pe sticla foloseste, asa cum era de asteptat, cerneluri speciale create pe baza de ceramica.

Aspectul final este unul de efect, sticla oferind o adancime a culorilor si a detaliilor foarte placut. Imperial Glass este una din firmele din Romania ce ofera si acest serviciu, calitatea si rafinamentul printului pe sticla fiind obtinut atat prin setul de cerneluri utilizate cat si a rezolutiei impresionante la care printul este realizat.

La fel ca si in cazul fotografiei raportate la pictura, printul pe sticla se aseamana cu arta fotografica, deoarece permite un nivel de detalii impresionant al imaginii. Daca in cazul picturii pe sticla este nevoie de zile, saptamani intregi si multa indemanare, la printul pe sticla, putem obtine o opera de arta doar in cursul a catorva ore, fara a fi Picasso, sau alti mari artisti ai picturii.

Asadar, pentru a da caminului sau biroului un aer elegant si placut, puteti oricand sa apelati la cei de la Imerial Glass pentru a avea o sticla printata cu designul sau imaginea dorita.

 

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă