+4 0259 234 222, +4 0259 456 222 oradea@imperialglass.ro

sticla-antiglont

Imperial Glass executa sticla antiglont pentru geamuri de acest gen ce pot ajunge la o grosime de 23cm. Sticla antiglont este obtinuta printr-un procedeu numit laminare, ce implica tratarea suprafetelor cu policarbonat, un material recunoscut pentru rezistenta sporita impotriva socurilor mecanice. Alaturarea mai multor suprafete de sticla laminata duce astfel la obtinerea unui geam securizat, denumit corect geam antiglont.

 

Asa cum reiese si din denumire, geamul antiglont este creat special pentru a preveni patrunderea unui astfel de obiect de partea cealalta. Utilizat cu precadere pentru masinile oamenilor de afaceri sau a celor mai inalti politicieni dintr-un stat, este des intalnit si in cadrul anumitor spatii, cum ar fi casele de amanet sau schimb valutar si sediile bancilor.

Dotarea masinilor sau anumitor incaperi cu geamuri antiglont reprezinta o masura de securitate impotriva eventualelor atacuri cu focuri de arma. Acestea din urma au capacitatea de a opri glontul indiferent de distanta de la care este tras.

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă