+4 0259 234 222, +4 0259 456 222 oradea@imperialglass.ro

SCARI DIN STICLA SECURIZATA

Decorurile moderne folosesc scari din sticla securizata in defavoarea celor din alte materiale, datorita impresiei de lumina si a elegantei pe care o confera. Daca va atrage acest stil, Imperial Glass este compania din Oradea ce confectioneaza toata gama de scari din sticla securizata, la dimensiunile si formele pe care le comandati dumneavoastra.

 

Rezistenta sticlei securizate este mult mai mare decat a celei normale, iar de aceea se pot construi trepte din sticla sigure, care nu se ciobesc si nu se zgarie la cele mai mici solicitari. Scarile de acest fel pot fi montate chiar si in spatiile circulate intens, precum cele de birouri, din hoteluri si restaurante. Sticla isi pastreaza aspectul estetic pe toata durata utilizarii, astfel ca investitia in scari din sticla securizata este mica, in comparatie cu timpul de exploatare.

Variantele de sticla pe care Imperial Glass le pune la dispozitie sunt: sticla clara, colorata, cu model, sablata, model cu aspect de sticla sparta, etc. Scarile pot fi montate pe schelet, direct in perete, sau placate pe scara de beton.

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă