Functionalitate si aspect estetic desavarsit

Spatii de locuit mici si fara lumina naturala, Camera de relaxare, Salile de conferinta, Birourile intunecoase si complet izolate de restul spatiilor sunt de domeniul trecutului. Astazi, in mare voga sunt spatiile care adopta un stil futurist, simplu, dar foarte elegant. Cum transformi spatial dorit intr-o zona ultra-moderna? Simplu: prin compartimentare cu pereti de sticla sau poate cu o usa de sticla fie ea culisanta ,arrmonica sau cu deschidere batanta.. Astfel, nu numai ca punctezi la capitolul amenajari inspirate, ci te bucuri si de un numar mare de avantaje, printre care folosirea completa a luminii naturale. Mai mult, adoptand o amenajare transparenta, poti supraveghea/monitoriza activitatea angajatilor tai sau stii ce face copilul in camera de dincolo!

Functionalitate si aspect estetic desavarsit

 

Simplu, modern si eficient! Poti opta pentru compartimentari cu pereti de sticla transparenta, cu model sau cu inscriptionari diverse sau ceva unic cum ar fi un print pe sticla cu o imagine frumoasa sau poate cu o amintire placuta (reclama proprie, sigle, logo-uri, embleme etc.). Oricare ar fi alegerea iti garantam un rezultat spectaculos! Oferta noastra se adreseaza bancilor, hotelurilor, birourilor, halelor moderne de productie, locuintelor moderne, restaurantelor etc. Sticla da nastere unor interioare unice, cu un aer aparte. Fii in pas cu tendintele in materie de amenajari interioare si foloseste sticla securizata.

Functionalitate si aspect estetic desavarsit

Arhitectii si designerii de interioare au decis: se poarta sticla securizata! Se poate folosi la balustrade din sticla sau perete din sticla, usa de sticla, placare cu sticla colorata sau printata, pardosea de sticla etc. Motivul? Chiar daca la o prima vedere pare un material extrem de fragil, sticla securizata rezista chiar si celor mai puternice lovituri. In plus, in cazul in care aceasta se sparge, ea se fragmenteaza in bucati mici, cu muchii netaioase, eliminand riscul de ranire. Sticla securizata isi pastreaza aspectul ca nou o lunga perioada de timp, fiind rezistenta la zgarieturi si tensiuni termice. Dincolo de toate acestea, sticla securizata este unica prin aspectul estetic pe care il ofera interioarelor.

Functionalitate si aspect estetic desavarsit

Compartimentarile din sticla confera interioarelor o nota moderna, permitand mentinerea iluminarii naturale a incaperilor. Un alt avantaj este cel al termenelor mici de executie (fata de compartimentarile cu zidarie, beton, rigips sau BCA).

Gratie designului inedit, compartimentarile cu sticla sunt o solutie perfecta pentru a obtine zone diferite de lucru cu un aspect contemporan si creativ, pastrand senzatia de spatiu si totodata, iluminarea naturala.

Aveți nevoie de o lucrare din sticlă securizată? Imperial Glass are soluția potrivită!

Cereti ofertă